Εταιρία

Το πάθος μας για το ψάρεμα μας ώθησε να ανοίξουμε το κατάστημα ειδών αλιείας SIMOS FISHING το 2005 πλέον δημιουργήθηκε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα barbarosa.gr

Το barbarosa.gr ιδρύθηκε το 2020 με κύριο σκοπό του να αποτελέσει στο εγγύς μέλλον το πιο ολοκληρωμένο αλλά και εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών αλιείας στην Ελλάδα.

Η αγάπη και το μεράκι μας για τη θάλασσα και το ψάρεμα, έρχονται να σας προσφέρουν καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Το barbarosa.gr δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του ψαρέματος, προχωρημένους και μη, με πρωταρχικό σκοπό την σωστή εξυπηρέτησή τους, τόσο σε τεχνικά όσο και σε υλικά θέματα. Κοντά μας ο κάθε ψαράς θα έχει την δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις και να αποκομίσει γνώσεις για τεχνικές όπως Spinning, Shore Jigging, Egging, Rock Fishing, Surf Casting, Εγγλέζικο, Jigging, Μολύβι Φύλακα, Συρτή κ.α. Στον άριστα διαμορφωμένο χώρο μας,  και το εξειδικευμένο προσωπικό του είναι στη διάθεσή σας, να σας γνωρίσουν από κοντά και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε τα προϊόντα μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.